Iedereen atleet.

We hebben op maat gemaakte plannen voor bedrijven. Nemen jullie graag deel aan een loopevenement, willen jullie sessies omtrent rugscholing of gewoon plezier maken met de collega’s tijdens de middag?
Stuur een e-mail naar christoph@functionaltraining.be en ik bezorg jullie alle informatie!

REFERENTIES


We begeleiden in 2019, meer dan 130 deelnemers van het bedrijf OMP, naar 5km of 16km tijdens de dag van de Ladies Run en Antwerp 10 Miles. Iedereen kwam aan!

Tot op heden geven we ook sessies functionele training en Better Back aan de rest van de werknemers.

https://jobs.omp.com/en/News-and-Events/omp-in-the-press/OMP-RunningChallenge-2019


Sinds 2017 begeleid ik, samen met collega Hanna Mariën, Dames 1 van Royal Antwerp Hockey Club.

In ons eerste jaar werden we mooi vice-kampioen!
In 2018 werden we Belgisch kampioen op het hoogste niveau!
Hieronder kan je het verslag vinden van Sporza .

Belgisch kampioen seizoen 2018-2019!

Antwerp is voor de 19e keer kampioen in het vrouwenhockey. Antwerp won na de heen- ook de terugmatch tegen Racing in de finale van de Play-Off’s. Het is de eerste titel voor Antwerp sinds 2015.
Antwerp leidde met 2-0 aan de rust dankzij doelpunten van Emma Puvrez en Brooke Neals. Valentine Meulemans scoorde tegen in de tweede helft, maar uiteindelijk legde Manuela Urroz de 3-1 eindstand vast voor Antwerp.
 
Over twee matchen was Antwerp met 5-2 te sterk voor Racing. Antwerp won de heenmatch met 2-1. Op weg naar de finale klopte Antwerp La Gantoise in de kwartfinales en legde het vervolgens Leuven over de knie in de halve finales. Vorig seizoen bereikte Antwerp ook de finale, maar toen was Waterloo Ducks te sterk.

https://sporza.be/nl/2019/05/12/antwerp-kampioen-hockey-vrouwen/